OVER ONS

Na vele jaren ervaring te hebben opgedaan in binnen- en buitenland op het gebied van allerlei verschillende klussen, werd het tijd om al deze krachten te bundelen en aan de slag te gaan met Gouden Team Met ruim 15 jaar ervaring zijn wij de geschikte partner voor al uw klussen. Vanuit Zaandam tot heel Nederland hebben wij al vele klussen uit mogen voeren voor onze klanten, welke wij naar tevredenheid hebben opgeleverd. Wij werken ook veel samen met diverse verenigingen, musea en rijksinstellingen, wereldwijd.

Dus zit u nog met een klus welke u maar niet af kunt krijgen? Is uw schilderwerk nodig aan onderhoud toe? Wilt u stucwerken laten verrichten, maar kunt u de geschikte partij niet vinden? Voor al dit en nog veel meer heeft u in ons de geschikte partner gevonden.

RENOVATIE EN VERBOUWINGEN

U wilt uw huis laten renoveren of verbouwen (link naar pagina ‘verbouwen’), maar u heeft geen tijd of zin om zelf meerdere uren per dag met de renovatie of verbouwing bezig te zijn. Huurt u een aannemersbedrijf in voor uw renovatie of verbouwing, dan is dit gelukkig niet nodig. Een aannemersbedrijf realiseert namelijk uw bouwproject voor u, door alle mensen die voor dit project nodig zijn goed te coördineren. Een aannemersbedrijf zorgt ervoor dat uw renovatie of verbouwing goed verloopt, zonder dat u hier als klant zelf iets voor hoeft te doen.

 • Verbouwingen
 • Badkamer Renovatie
 • Stukadoors werkzaamheden
 • Schilderwerkzaamheden
 • SCHILDERWERKZAAMHEDEN

  Wilt u een of meerdere muren laten schilderen? Dan kunt u zelf aan de slag gaan met een roller of kwast, maar u kunt uw schilderwerk ook uitbesteden aan een professional. Huurt u een professionele schilder in, dan weet u zeker dat het eindresultaat van het schilderwerk er goed uit ziet. Ook bespaart u veel tijd, aangezien de schilder al het werk voor u doet.

  David Verbouwingen werkt met vele verschillende bouwspecialisten, waaronder ook schilders. U kunt contact met ons opnemen als u gebruik wil maken van de diensten van een binnenschilder, maar ook als u uw schilderwerk buiten onder handen wil laten nemen. Wij werken namelijk met schilders voor binnenschilderwerk, maar ook met schilders voor buitenschilderwerk.

  STUCADOORS WERKZAAMHEDEN

  Wilt u een of meerdere muren laten stuken? Dan kunt u een vakkundige, ervaren en betrouwbare stukadoor inhuren bij aannemersbedrijf Gouden Team Verbouwingen. Wij werken enkel met stukadoors die al jaren ervaring hebben in het vak en uw stucwerk op hoog niveau op kunnen leveren.

  Bij Gouden Team maakt het niet uit wat voor stucwerk opdracht u heeft liggen. U kunt onze stukadoor inhuren voor een klein project, maar ook voor een grotere opdracht. Wilt u bijvoorbeeld enkel de wand in de keuken laten stuken? Dan komen wij graag bij u langs. En wilt u alle muren in uw woning voorzien van een nieuwe stuclaag? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. In dit geval sturen wij meerdere stukadoors naar u toe, die pas naar huis gaan als al uw muren behandeld zijn.

  WHATSAPP ONS DIRECT +31 (0)6 86 34 23 51

  KEURMERKEN

  Dankzij de kwaliteit die wij leveren en de service die wij bieden, zijn wij er verzekerd van dat wij uw klus snel tot een goed einde zullen brengen. Gouden Team staat bekend om de veelzijdigheid in diensten. Zo zijn wij bereikbaar voor binnen- en buitenschilderwerken, behangwerken, stucwerken, diverse afbouwwerkzaamheden, renovatiewerken, glaszetten en ook als loodgieter hebben wij al jarenlange ervaring opgebouwd door heel Nederland. Zo zijn wij lid van Sigma Eigen Zaak en hebben wij keurmerken van deBetere Schilder en Erkend Vakwerk. Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en om direct de mogelijkheden door te nemen.
  erkendvakwerk
  logo-sigma-eigenzaak
  betere-schilder
  logo-casius