DIENSTEN

Bent u op zoek naar een professioneel, betrouwbaar en ervaren Aanenemer?

Dan bent u bij Gouden Team aan het juiste adres. U kunt ons inhuren voor het verbouwen van uw badkamer, maar ook voor schilderwerk of een complete woningrenovatie. Wat ons bouwbedrijf uniek maakt, is het feit dat wij met een hoop buitenlandse werknemers werken. Zij voeren uw opdracht niet alleen op hoog niveau uit, maar doen dit bovendien voor een scherp tarief.

WONING RENOVATIE

Bent u op zoek naar een professioneel, betrouwbaar en ervaren Aannemingsbedrijf

Door uw huis goed te onderhouden, gaat het pand langer mee. Ook beschermt u op deze manier de waarde van uw woning. U kunt uw huis oppervlakkig laten renoveren door bouwbedrijf Gouden Team, maar u kunt het pand ook een grote beurt geven. Dit doet u door een complete huis renovatie uit te laten voeren door onze vakkundige en ervaren bouwvakkers.

BADKAMER WERKZAAMHEDEN

Bent u op zoek naar een professioneel, betrouwbaar en ervaren Aannemer?

Wilt u uw badkamer laten verbouwen? Dan bent u bij Gouden Team aan het juiste adres. Door de jaren heen hebben wij vele badkamers een flinke make-over mogen geven. Ook uw badkamer kunnen wij onder handen nemen, zodat deze weer helemaal aan uw eisen, wensen en verwachtingen voldoet. Het maakt niet uit hoe u uw badkamer wil laten verbouwen, want ons klusbedrijf gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Dit betekent dat wij ook uw badkamer op hoog niveau kunnen verbouwen, wat u ook wil laten doen.

ALLROUND AANNEMERSBEDRIJF

Bent u op zoek naar een professioneel, betrouwbaar en ervaren klusbedrijf?

Dan bent u bij Gouden Team aan het juiste adres. U kunt ons inhuren voor het verbouwen van uw badkamer, maar ook voor schilderwerk of een complete woningrenovatie. Wat ons bouwbedrijf uniek maakt, is het feit dat wij met Poolse werknemers werken. Zij voeren uw opdracht niet alleen op hoog niveau uit, maar doen dit bovendien voor een aantrekkelijk laag tarief.

WHATSAPP ONS DIRECT +31 (0)6 86 34 23 51